14.7.11

Φοβάμαι οτι δεν θα μου φτάσεις..

Νιώθω μια αστάθεια εδάφους.. προσπαθώ να συνειδητοποιήσω οτι οι μέρες μας είναι μετρημένες και είναι δύσκολο. Δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα φεύγουν μερόνυχτα ολόκληρα και δεν θα είσαι εδώ. Εμείς που ποτέ δεν χωριστήκαμε, θα βρεθούμε τώρα χιλιόμετρα μακριά.. και θες να μου πεις πως δεν είναι εφιάλτης αυτό.. Εντάξει το βαφτίσαμε δοκιμασία. το είπαμε αρχή της νέας μας ζωής. της δικής μας ζωής. Μα θέλει αντοχές για να περάσει.. κι αυτό που το κάνει ακόμα χειρότερο είναι οτι μέχρι να φύγεις θα μοιράζουμε τις ώρες μας σε αναγκαία πράγματα. κι εγώ θα σε χαίρομαι κάποιες επιλεκτικές μέρες, μονάχα αν είναι ολόκληρες..

4 σχόλια:

  1. Σίγουρα αυτό που περιγράφεις είναι ''εφιάλτης''. Αλλά αν υπάρχει αγάπη,υπομονή και κατανόηση,μα κυρίως αγάπη..όλα μπορούν να γίνουν. Να το θυμάσαι..
    Εύχομαι να πάνε όλα κατ’ευχή..

    Σε φιλώ..:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΥΠΝΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙ, ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΝΕΤΕ ΟΝΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΠΙΝΩΝΤΑΣ ΚΑΦΕ, ΚΑΝΕΙ ΑΣΤΕΙΕΣ ΓΚΡΙΜΑΤΣΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ, ΜΙΛΑΤΕ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΕΠΙ ΩΡΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΠΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....ΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΕΙ Η ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΛΑΙ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ???? ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΝΙΩΣΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΤΑΝ Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΑΛΠΑΡΕΙ ΣΕ ΚΑΡΑΒΙΑ ΜΑΚΡΙΝΑ....ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΤΕ??? ΜΙΑ ΕΥΧΗ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ!!!!!
    ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "αν υπάρχει αγάπη,υπομονή και κατανόηση,μα κυρίως αγάπη..όλα μπορούν να γίνουν" Έχεις δίκιο lonely.. το θέμα είναι να μην ξεχνιέται αυτό ούτε στιγμή.. Μακάρι η απόσταση να είναι μονάχα μια κατάσταση τελικά και να περάσει όσο γρήγορα θα έρθει.. Καλημέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ονειροπαγίδα, το ίδιο εύχομαι και σε σένα.. Κι ότι είναι αληθινό κρατάει.. Ξέρω πως θα είναι δύσκολο, ειδικά στην αρχή, αλλά σκέφτομαι οτι ύστερα θα έρθει η συνήθεια και μετά το τέλος αυτής της κατάστασης κι όλα θα είναι καλά.. Απλά φοβάμαι τη διαδικασία.. Φιλιά πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή